MENIU
{{ basket . total_qty }}
Sirop de macese, 300 ml

Sirop de macese, 300 ml

Ingrediente: măceșe din flora spontană de la munte 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 60%.
Produsul se consuma diluat cu apa. Diluție recomandată 1:5.
Ingrediente: măceșe din flora spontană de la munte 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 60%.
Produsul se consuma diluat cu apa. Diluție recomandată 1:5.
Gramaj:
300ml
Ambalare:
sticla
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
240
Garantat proaspăt
maxim 240 zile de la data livrării
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
Producător:
Hosus Turism-Cabana Motilor Cluj
Gramaj:
300ml
Ambalare:
sticla
Produsul se consuma diluat cu apa. Diluție recomandată 1:5.

Boabele de rubin, atârnate în rugii de trandafir sălbatic de pe culmile însorite ale Mărișelului spre Valea Rezervației naturale a Răcătăului, ne așteaptă în fiecare ultimă lună de toamnă să le culegem și să le transformăm în sirop nectar revigorant și sănătos, în delicioasă pastă de măceșe și ceai pentru zilele friguroase de iarnă.

Măceșele sunt un izvor de vitamina C, E și F. De aceea sunt și un medicament revigorant, energizant și vitaminizant care alungă oboseala, gripele, virozele, asigură buna funcționare a aparatului digestiv, a sistemului cardiovascular, protejează circulația coronariană și pe cea periferică.

Pasta, siropul și ceaiul de măceșe sunt și prețioase delicatese culinare datorită unicității lor, a dificultății cu care sunt culese și a procesului de preparare. Gustul lor intens și acrișor, textura de balsam ce-ți netezește simțurile, te fac să devii dependent de aceste bunătăți, mai ales în sezonul rece când sunt adevărate arme în lupta cu răcelile și virozele respiratorii.
Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă

Notă: Toate pozele sunt realizate în grădinile noastre, din culturile de anul trecut și cele din acest an.