MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare, de luni pana vineri. Comenzile din weekend sunt livrate luni.
Paste Tagliatelle All'uovo, ECO, 500g

Paste Tagliatelle All'uovo, ECO, 500g

Faina de Grau Dur din agricultura ecologica, oua ecologice proaspete.
Contine: GLUTEN, OU.
Fara conservanti. Fara coloranti.
Poate contine urme de MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse.
Timp de fierbere:
Al dente: 8 minute
A se pastra in loc racoros si uscat.

Faina de Grau Dur din agricultura ecologica, oua ecologice proaspete.
Contine: GLUTEN, OU.
Fara conservanti. Fara coloranti.
Poate contine urme de MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse.
Timp de fierbere:
Al dente: 8 minute
A se pastra in loc racoros si uscat.

Stoc:
În stoc
SKU:
CIQ2
Producător:
Gramaj:
500g
Ambalare:
buc
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 230 lei
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 230 lei
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
CIQ2
Producător:
Rosso Pomodoro
Gramaj:
500g
Ambalare:
buc
Tagliolini excelenti pentru supe, gustosi cu sosuri usoare de legume sau branzeturi.

Tagliolini fac parte din familia pastelor lungi subtiri cu ou. Originea acestui format este disputata intre Genova si napoletani.
Este un format a carui  mare raspandire este dovedita deja in secolul XVII, cand in 1602 se emite un apel impotriva Vermicellari-lor (producatori de paste din zona Napoli) prin care se ordona celor din urma sa adere la normele de control al preturilor la paste, printre care sunt nominalizate si „Tagliolini bianchi”. Au fost aplicate pedepse grele  celor care nu s-au supus acestui ordin.
Si in opera „Apararea lui Adonis” de Girolamo Aleandri (Venetia 1630) se face referire la Tagliolini  intr-o descriere a vietii cotidiene de la curte: „In joaca cativa domni aterizeaza in casa marchizului Pepoli, unul din ei ii spune celuilalt in gluma ca este ametit dupa tagliatelli, adica dupa supa aceia cu fetucce minuscule din foi de aluat, care in multe locuri din Lombardia se numesc lasagnette, si la Roma  (daca imi aduc bine aminte) tagliolini”.
Analizand istoria mai recenta, in traditia populara  a regiunii Abruzzo, tagliolini erau serviti in supa de pasare, pentru ca erau usori si nutritivi.
Tagliolini, datorita marimii lor, sunt excelenti pentru supe. Versatilitatea acestora ii face gustosi chiar si in combinatie cu sosuri usoare pe baza de legume sau branzeturi. In zona napoletana sunt materia prima pentru traditionalele placinte din paste facute la cuptor.

Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!