Lasagne din linte galbena, ECO, 250g (fara gluten)
Mod de preparare: pregătiți un sos fluid și întindeți-l pe fundul unei tăvi pentru cuptor. Puneți lasagna uscată, acoperiți-o cu sos suficient. Repetați această procedură până când aveți 4 straturi. Pentru un rezultat favorabil, vă recomandăm ca pastele să fie „înconjurate” de sos. Gătiți în cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200°C.
Mod de preparare: pregătiți un sos fluid și întindeți-l pe fundul unei tăvi pentru cuptor. Puneți lasagna uscată, acoperiți-o cu sos suficient. Repetați această procedură până când aveți 4 straturi. Pentru un rezultat favorabil, vă recomandăm ca pastele să fie „înconjurate” de sos. Gătiți în cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200°C.
Paste pentru lasagnea fara gluten din linte galbena.
Ingrediente: făină din linte* galbenă 90%, făină din orez* integral 10%. *=provenite din culturi certificate ecologic. Agricultură Italia. Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.