Pentru a găti, fierbeți ușor frunzele de spanac chinezesc în apă sau aruncați cu abur apa care devine de culoare roșiatică. Alegere ideală pentru salate, supe, tocane, curry și cartofi prăjiți. Verdele sărate sunt condimentate în mod tradițional cu condimente și adăugate la supe pentru a spori aroma și pentru a adăuga textura. Pentru păstrare, păstrați-l la frigider într-o pungă de plastic.
Pentru a găti, fierbeți ușor frunzele de spanac chinezesc în apă sau aruncați cu abur apa care devine de culoare roșiatică. Alegere ideală pentru salate, supe, tocane, curry și cartofi prăjiți. Verdele sărate sunt condimentate în mod tradițional cu condimente și adăugate la supe pentru a spori aroma și pentru a adăuga textura. Pentru păstrare, păstrați-l la frigider într-o pungă de plastic.
Aroma este foarte asemănătoare cu soiurile de spanac standard.
Deoarece această varietate de spanac este bogată în nitrați, potasiu și acizi oxalici, se recomandă să nu consumați cantități mari dacă aveți boli de rinichi. Spanacul chinezesc este foarte concentrat cu fier, cupru, carbohidrați, calciu, acid folic, vitamina A, B6 și vitamina C. Spanacul chinezesc este o sursă de proteine complete, conținând un set complet de aminoacizi. Conținutul de proteine din frunze ajută la reducerea nivelului de insulină din sânge și eliberează un hormon care diminuează foamea și pofta, ajutând la pierderea în greutate.