Ridichile conțin carbohidrați, zaharuri, fibre dietetice, proteine și chiar unele grăsimi și fluor. În plus, ridichile conțin diferite vitamine solubile în apă (B1, B2, B3, B5, B6, B9 și C) și minerale (calciu, fier, magneziu, zinc mangan, potasiu și fosfor). Dincolo de asta, s-a constatat că ridichea are compuși bioactivi unici, recunoscuți recent pentru beneficiile aduse sănătății.
Ridichile conțin carbohidrați, zaharuri, fibre dietetice, proteine și chiar unele grăsimi și fluor. În plus, ridichile conțin diferite vitamine solubile în apă (B1, B2, B3, B5, B6, B9 și C) și minerale (calciu, fier, magneziu, zinc mangan, potasiu și fosfor). Dincolo de asta, s-a constatat că ridichea are compuși bioactivi unici, recunoscuți recent pentru beneficiile aduse sănătății.