MENIU
{{ basket . total_qty }}
Acum putem ajunge oriunde - Froopt livreaza national prin curier - taxa unica pt livrari in tara, 20 lei. Livrarea in Bucuresti si Ilfov se face cu masinile Froopt, iar taxa de livarre este variabila in functie de valoarea comenzii.
Napi, ECO, 1 kg

Napi, ECO, 1 kg

Napii sunt mai dulci și mai aromați decât cartofii, având și mai puține calorii. Rădăcinile de napi pot fi consumate fiarte sau proaspete.
Sugestii de consum:
Adăugați niște napi fierți la rețeta de piure de cartofi. Feliați-i subțire și coaceți-i pentru a pregăti chipsuri de nap crocante. Amestecați napi tăiați cu cartofi și morcovi când și băgați-le la cuptor cu puțin ulei și sare. Adăugați niște napi răzuți în salata de varză pentru o versiune mai aromată. Sotează napii și folosește-i ca garnitură.Napii sunt mai dulci și mai aromați decât cartofii, având și mai puține calorii. Rădăcinile de napi pot fi consumate fiarte sau proaspete.
Sugestii de consum:
Adăugați niște napi fierți la rețeta de piure de cartofi. Feliați-i subțire și coaceți-i pentru a pregăti chipsuri de nap crocante. Amestecați napi tăiați cu cartofi și morcovi când și băgați-le la cuptor cu puțin ulei și sare. Adăugați niște napi răzuți în salata de varză pentru o versiune mai aromată. Sotează napii și folosește-i ca garnitură.Gramaj:
1 kg
Ambalare:
punga
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
Producător:
Ateliere fara frontiere, Dambovita
Gramaj:
1 kg
Ambalare:
punga
Napul este una dintre cele mai vechi culturi de pe pamant, treptat aceasta leguma a fost inlocuita cu cartoful.
Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă

Notă: Toate pozele sunt realizate în grădinile noastre, din culturile de anul trecut și cele din acest an.