MENIU
{{ basket . total_qty }}
Loboda ECo, 50g

Loboda ECo, 50g

Ciorba de lobodă este foarte des întâlnită și apreciată în bucătăria românească.


Ciorba de lobodă este foarte des întâlnită și apreciată în bucătăria românească.


Producător:
Gramaj:
50gr
Ambalare:
legatura
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
5
Garantat proaspăt
maxim 5 zile de la data livrării
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
Producător:
Ecolandia, Giurgiu
Gramaj:
50gr
Ambalare:
legatura
Culoarea roșu intens violaceu a lobodei indică prezența antioxidanților. Frunzele de lobodă sunt bogate în vitamine și minerale.

Culoarea roșu intens violaceu a lobodei indică prezența antioxidanților. 
Frunzele de lobodă sunt bogate în vitamine și minerale, printre care se numără vitamina C, vitamina K, calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc și seleniu. De asemenea, acestea sunt și o sursă importantă de proteine și fibre.
Putem pregăti salate mixte, de primăvară, combinând lobodă, frunze de păpădie, leurdă, spanac, câte un pic din tot ceea ce ne face bine şi ne este dăruit de o natură atât de generoasă.
Daca preferi să mănânci lobodă gătită, cea mai ușoară soluție este să o prepari sub formă de ciorbă, un fel de mâncare ușor și răcoritor pentru vară.
Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă

Notă: Toate pozele sunt realizate în grădinile noastre, din culturile de anul trecut și cele din acest an.