MENIU
{{ basket . total_qty }}
Radacina de Ghimbir ECO, 1 buc aprox 200g

Radacina de Ghimbir ECO, 1 buc aprox 200g

Se poate folosi pentru prepararea ceaiului de ghimbir:
Rade doua lingurite de ghimbir si amesteca-le cu cate o lingurita de tei, menta si busuioc. Plantele se adauga in 700 de mililitri de apa clocotita si se lasa la infuzat timp de 15 minute. Ceaiul astfel obtinut se indulceste cu putina miere. Se spune despre el ca ar fi foarte folositor in raceli.
Ceaiul de ghimbir nu ar trebui consumat de catre persoanele cu inflamatii ale stomacului sau plamanilor. 
Se poate folosi pentru prepararea ceaiului de ghimbir:
Rade doua lingurite de ghimbir si amesteca-le cu cate o lingurita de tei, menta si busuioc. Plantele se adauga in 700 de mililitri de apa clocotita si se lasa la infuzat timp de 15 minute. Ceaiul astfel obtinut se indulceste cu putina miere. Se spune despre el ca ar fi foarte folositor in raceli.
Ceaiul de ghimbir nu ar trebui consumat de catre persoanele cu inflamatii ale stomacului sau plamanilor. 
Producător:
Gramaj:
aprox 200g
Ambalare:
punga
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
Producător:
Bio Agros Grecia
Gramaj:
aprox 200g
Ambalare:
punga
Tara de provenienta Peru. O radacina de ghimbir contine aproximativ 12% vitamina B6. Puternic antioxidant.

Ghimbirul ca mirodenie
Radacina de ghimbir rasa sau feliata poate fi adaugata intr-o varietate de retete, de la supe, la salate, sucuri sau prajituri. Se foloseste mai ales in prepararea turtei dulci si a prajiturilor cu mere sau dovleac. Ghimbirul da preparatelor o aroma revigoranta.

Ghimbir zaharisist
Radacina se taie felii, se lasa la uscat si apoi se da prin zahar. Un desert rapid, delicios si care nu are nevoie de coacere.

Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă

Notă: Toate pozele sunt realizate în grădinile noastre, din culturile de anul trecut și cele din acest an.