Se pastreaza la frigider, la loc intunecos (in punga de hartie), andivele devin amărui în contact cu lumina. Andivele sunt considerate delicatese de către bucătarii faimoși din întreaga lume. Andivele conțin 95% apă și se numără printre cele mai hidratante legume. Datorită conținutului mare de apă, andivele sunt diuretice și favorizează eliminarea toxinelor. O frunză de andivă are o singură calorie și de aceea această legumă este ideală pentru cei care vor să slăbească mâncând. Tara de origine: Grecia.
Se pastreaza la frigider, la loc intunecos (in punga de hartie), andivele devin amărui în contact cu lumina. Andivele sunt considerate delicatese de către bucătarii faimoși din întreaga lume. Andivele conțin 95% apă și se numără printre cele mai hidratante legume. Datorită conținutului mare de apă, andivele sunt diuretice și favorizează eliminarea toxinelor. O frunză de andivă are o singură calorie și de aceea această legumă este ideală pentru cei care vor să slăbească mâncând. Tara de origine: Grecia.