Untul ghee este potrivit pentru gătit, prăjit, copt, călit sau asezonat.
Unt GHEE original ayurvedic, obținut 100% din unt bio.
Bucătăria tradițională ayurvedică preferă untul ghee în locul untului obișnuit sau a altor forme de uleiuri sau grăsimi.
Untul ghee este potrivit pentru gătit, prăjit, copt, călit sau asezonat.
Pentru un plus de savoare a alimentelor gătite. De întins ca atare pe pâinea prăjită, cu puțină sare.
De asemenea pentru întrebuințare cosmetică sau pentru îngrijirea pielii.
Acesta este un produs ayurvedic pur, fără conservanți
- pionier ghee, din 1992
- specializat în producția untului ghee
- din producție proprie
- metodă lentă de preparare
- rețetă tradițională
- fără organisme modificate genetic
- se poate păstra la temperatură ambientală
- adecvat pentru prăjit
-cel mai înalt grad de puritate
Untul GHEE se obține din untul clasic, din care este separată apa și proteinele (implicit și lactoza), rămânând numai grăsimea ca atare.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Finck Ghee GmbH. Germania
Cantitate neta 220g