In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Laptele de țară de la văcuțele scoase la păscut are multă grăsime bună și sănătoasă.
Înainte, bunicii noștri adunau cu lingura de lemn grăsimea care se aduna deasupra laptelui, o puneau în putinei de lemn și o băteau cu puțină apă până când se transforma în unt. Astăzi noi, extragem grăsimea din laptele proaspăt cu ajutorul unui aparat din inox, o punem la maturat iar apoi la bătut într-un putinei de inox. După ce îl scoatem din putinei, fiecare buncată de unt este bătută cu ajutorul unor palete din lemn până când toată apa rămasă este extrasă. La finalul procesului îndelungat avem un unt fin, gras și delicios care este excelent pentru bruschete sau alte rețete cărora le va da gust și rafinament.