Velvet” se prepară într-un mod pur și sănătos, testat în timp de rețeta tradițională a bunicii. Iaurtul ecologic „Veloudo” este produs exclusiv din lapte de capră grecesc al zilei 100%. In 4-6 ore, din momentul colectarii laptelui, incepe pasteurizarea acestuia, contribuind astfel la pastrarea tuturor nutrientilor acestuia. Laptele este pasteurizat zilnic în instalații speciale. Dupa ce iaurtul se ingroasa se pune in pungi (pungi de panza) si sta acolo 24 de ore unde se scurge in mod traditional – natural. Așa că „Velvet” vine la tine cu o textură mai densă și catifelată, dar și un gust mai bogat!
Velvet” se prepară într-un mod pur și sănătos, testat în timp de rețeta tradițională a bunicii. Iaurtul ecologic „Veloudo” este produs exclusiv din lapte de capră grecesc al zilei 100%. In 4-6 ore, din momentul colectarii laptelui, incepe pasteurizarea acestuia, contribuind astfel la pastrarea tuturor nutrientilor acestuia. Laptele este pasteurizat zilnic în instalații speciale. Dupa ce iaurtul se ingroasa se pune in pungi (pungi de panza) si sta acolo 24 de ore unde se scurge in mod traditional – natural. Așa că „Velvet” vine la tine cu o textură mai densă și catifelată, dar și un gust mai bogat!