MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Tarate de psyllium, ECO, 200g

Tarate de psyllium, ECO, 200g

Ingrediente: tărâțe de psyllium*.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.


Ingrediente: tărâțe de psyllium*.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.


Stoc:
În stoc
SKU:
PRO26
Producător:
Gramaj:
200g
Ambalare:
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
PRO26
Producător:
Pronat
Gramaj:
200g
Ambalare:
buc
Fibrele conţinute de psyllium au un rol deosebit în reglarea glicemiei, deoarece împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge.

Plantago psyllium este o plantă din familia patlaginei. Ea creşte mai ales în nordul Africii şi sudul continentului european (Franţa, Spania).
În scop terapeutic se recoltează seminţele care seamănă cu cele de in atât ca aspect cât şi ca proprietăţi şi utilizare.Se folosesc seminţele ca atare sau de multe ori numai coaja acestora adică tărâţele.
Psyllium, în formă de tărâţe, praf, mucilagiu, ş.a., ajută la reglarea glicemiei (util în cure de slăbire), detoxifierea organismului şi probleme de tranzit intestinal.
Fibrele solubile conţinute de tărâţele de psyllium pot ajuta la scăderea colesterolului.
Psyllium poate ajuta la ameliorarea atât a constipaţiei cât şi a diareei şi este utilizat pentru a trata sindromul de colon iritabil, hemoroizi şi alte probleme intestinale.
Conform cercetătorilor de la University of Maryland Medical Center (UMMC), psyllium poate fi folosit pentru a ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge la persoanele cu diabet zaharat.
Atunci când tărâţele de psyllium atât de bogate în fibre vin în contact cu apa, se umflă şi formează o masă de gelatină care ajută la transportul deşeurilor prin tractul intestinal.
Psyllium conţine de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovăzul, apreciat până nu demult pentru conţinutul său de fibre.
100 g psyllium conţin 71 g fibre solubile, aceeaşi cantitate de ovăz − doar 5 g fibre solubile.
Curăţirea colonului este cel mai important pas pentru detoxifierea întregului organism. În pliurile colonului, în diverticule sau pe pereţii acestuia se pot acumula resturi de putrefacţie, chiar şi ani la rând. Aceste resturi pot irita pereţii colonului, care produce mucus în exces, ca o reacţie de apărare la factorii iritativi. În timp, acest mucus se acumulează şi se transformă într-o placă(teacă) mucoida. Aceasta împiedică absorbţia vitaminelor şi mineralelor, favorizează apariţia constipaţiei şi autointoxicarea organismului prin recircularea toxinelor.
Psyllium sunt recunoscute pentru efectul deosebit de eficient de eliminare a acestei plăci(teci) mucoide.
Indicaţii:
combate constipaţia, reduce colesterolul sangvin (dacă se respectă un regim sărac în grăsimi);
  • secundar: scade nivelul glucozei din sânge (prin faptul că nu permite absorbţia ei în intestin); tratează diareea; ajută în caz de colită ulceroasă şi sindrom al colonului iritabil.
  • Creşteţi cantitatea de psyllium pe care o luaţi zilnic în mod gradat ca să permiteţi corpului să se obişnuiască cu nivelul crescut de fibre.
Atenţie: în cazul diabetului automedicaţia poate duce la probleme grave de sănătate. De aceea atunci când luăm un tratament care are ca efect modificarea glucozei din sânge este necesar să ne verificăm glicemia îndeaproape. De asemenea este necesar să avertizaţi medicul ca să poată să modifice, dacă este necesar, administrarea medicamentelor hipoglicemiante clasice.
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Origine: India
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!