In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Castanele coapte sunt moi si cremoase, extraordinar de aromate si dulcege.Castanele sunt din recolta anului 2022 si au fost depozitate in pamant. Necesita spalare inainte de folosire. Tara de origine: Romania.
Castanele coapte sunt moi si cremoase, extraordinar de aromate si dulcege.Castanele sunt din recolta anului 2022 si au fost depozitate in pamant. Necesita spalare inainte de folosire. Tara de origine: Romania.
Înainte de a găti castanele, ține-le într-un bol cu apă călduță timp de 15 minute. În acest fel, castanele se rehidratează și astfel se vor decoji mai ușor după coacere. Castanele care au stat în apă înainte de preparare, vor avea o crustă crocantă și un interior cremos. Crestează castanele înainte de a le pune la copt, dar nu foarte adânc. Le poți cresta fie pe laterale, fie în forma unui “X”. Castanele nu trebuie uscate în exces, deoarece își vor pierde din savoare și vor căpăta o textură gumoasă.