MENIU
{{ basket . total_qty }}
Trufe negre liofilizate, 15g

Trufe negre liofilizate, 15g

Trufe negre uncinatum. Înainte de folosire, se recomandă rehidratarea feliilor de trufe în apă caldă, timp de 10  minute, apoi se utilizeaza impreuna cu apa folosita la rehidratare. 
Trufe negre uncinatum. Înainte de folosire, se recomandă rehidratarea feliilor de trufe în apă caldă, timp de 10  minute, apoi se utilizeaza impreuna cu apa folosita la rehidratare. 
Producător:
Gramaj:
15g
Ambalare:
borcan
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
LIVRARE GRATUITĂ
la comenzi mai mari de 155 lei
Producător:
Tanola, Suceava
Gramaj:
15g
Ambalare:
borcan
Trufele negre liofilizate isi pastreaza prospetimea, aroma si culoarea. Portia recomandata este de 2g/portie.

Trufa, “diamantul negru ale pământului,  este o ciupercă subterană, comestibilă, clasa ascomycete din familia Tuberaceae, genul Tuber, având o multitudine de beneficii terapeutice și nutritive. Mirosul trufei negre este de multe ori descris ca fiind teluric, înțepător, euforic. Are o aromă puternică de mosc, ozon, nuci și ciuperci.

Prin procesul de liofilizare (uscare la rece), se obține cea mai bună textură și aromă naturală pentru trufa uscată. Astfel, trufa își păstrează intacte valorile nutriționale. Organoleptic și structural este similară trufei proaspete.

Mod de preparare: Înainte de folosire, se recomandă rehidratarea feliilor de trufe în apă caldă, timp de câteva minute, apoi se folosesc în deosebite feluri de mâncare care conțin orez, paste, carne, pește, ouă, etc. Asocierea cu diferite mâncăruri, depinde de rețeta folosită de bucătari.

După deschidere, pot fi acoperite cu ulei de măsline și păstrate la frigider.

Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă

Notă: Toate pozele sunt realizate în grădinile noastre, din culturile de anul trecut și cele din acest an.