MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Miere de salcam cu fagure, ECO, 250g

Miere de salcam cu fagure, ECO, 250g

Stoc:
Indisponibil
SKU:
HER5
Producător:
Gramaj:
250g
Ambalare:
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
HER5
Producător:
Herta Bio Apicole
Gramaj:
250g
Ambalare:
buc
Fagurele din ceara este un produs natural creat de albine pentru a-si depozita mierea si polenul sau pentru a le gazdui larvele. Fagurele cu miere este formata din celule hexagonale alcatuite din ceara naturala care contin miere cruda neprocesata.
Deoarece nu implica nici o interventie si nici o prelucrare la extractie, fagurele cu miere este unul din cele mai naturale si mai pure produse apicole.
Fagurele cu miere constituie o mixtura a urmatoarelor produse apicole: miere, polen, propolis,  si ceara, fiind foarte apreciat atat ca aliment cat si ca tratament in cazul unor boli.
Alte avantaje al consumului de faguri in miere  sunt ceara si propolisul ce intra in compozitia acesteia. Se stie ca fiecare celula din fagure este acoperita cu cate un capacel de ceara si propolis, aceste produse apicole sporind calitatea mierii de albine.
Beneficiile fagurelui cu miere de salcam
Remediu impotriva infectiilor
Mierea in fagure ajuta in lupta impotriva infectiilor, in special a celor respiratorii. Are un efect preventiv dar și curativ in problemele aparatului respirator, faringite, amigdalite, sinuzite cat și in afectiunile aparatului respirator inferior, trahee, bronhii, plamani.
Aceste actiuni le exercita prin proprietatile pe care mierea in fagure intrunește, antibacteriene, antiinfectioase, antivirale, antibiotice, antitusive, expectorante.
Protejeaza sanatatea inimii
Acizii grasi din mierea in fagure, dar si ceilalti compusi din aceasta ajuta la reducerea colesterolului “rau” din sange – cunoscut ca factor major de risc pentru inima.
De asemenea, ajuta la reducerea nivelului trigliceridelor, la dilatarea vaselor de sange imbunatatind circulatia sanguina si reducand astfel riscul formarii cheagurilor de sange.
Reduce episoadele de raceala la copii
Studiile arata ca mierea in fagure este eficienta in cazul racelilor repetate la copii. S-a constatat ca aceste episoade sunt reduse semnificativ la copiii care consuma miere in fagure in mod frecvent. O bucatica de miere in fagure mestecata cu 30 de minute inainte de somn, reduce disconfortul cauzat de raceala si ajuta copilul sa doarma mult mai bine.
Imbunatateste functiile ficatului
Fagurele cu miere sprijina mentinerea si restabilirea sanatatii ficatului. Reducerea disconfortul abdominal, senzatiile de greata si balonarea specifice problemelor ficatului.
Adjuvant in problemele de stomac
Mierea de salcam in fagure este un remediu naturist in gastrite si ulcer, diminuand arsurile stomacale si reducand aciditatea gastrica.
Inbunatateste sistemul imunitar si tonifiaza organismul
Mierea in fagure are in compozitie vitaminele din gama B, C și, E, o varietate mare de macroelemente și oligoelemente, compusi monofenolici, flavonoizi si polifenoli. Toate aceste substante ajuta la cresterea imunitatii organismului, protejandu-l astfel de diverse boli.
Mierea pura in fagure ofera energie corpului, redand starea de vitalitate si reducand oboseala cronica pe care multi dintre noi o resimt zilnic.
Fagurele cu miere de salcam util si in igiena bucala
Mierea in fagure ajuta la curatarea cavitatii bucale, fiind eficienta impotriva unor afectiuni gingivale precum paradontoza. Persoanelor cu sensibilitati la nivelul cavitatii bucale, dar si a celor care vor sa isi curete dantura, li se recomanda sa mestece cateva alveole din fagurele cu miere dupa fiecare masa.
De asemenea, contribuie la protejarea organismului impotriva infectiilor cu paraziti intestinali precum Giardia lamblia.
In mod obisnuit se face tratamentul in cura de cate o luna pana la trei luni primavara si toamna.
Contraindicatii : diabetul zaharat, obezitatea, excesul de colesterol, de grasimi, de acid uric in sange si alergia la produsele apicole.
Cateva reguli :  Nu pastrati mierea la lumina soarelui! tineti bine inchise recipientele in care mierea este pastrata. Nu incalziti mierea inainte de a o inghiti.



Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!