Acest sirop gros obținut prin fierberea mustului este bogat în energie. Contine vitaminele A si C, vitamine din complexul B si minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, mangan, fier si calciu. Nu conține conservanți, coloranți și zahăr. Concentrează majoritatea componentelor terapeutice ale strugurilor și se folosește de obicei: • la gătit pentru marinate, în special cu oțet în sosuri acrișoare și dulci și cu oțet balsamic în salate • în cofetărie ca îndulcitor în băuturi, iaurt, mustac și mai ales sirop. în clătite de casă
Acest sirop gros obținut prin fierberea mustului este bogat în energie. Contine vitaminele A si C, vitamine din complexul B si minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, mangan, fier si calciu. Nu conține conservanți, coloranți și zahăr. Concentrează majoritatea componentelor terapeutice ale strugurilor și se folosește de obicei: • la gătit pentru marinate, în special cu oțet în sosuri acrișoare și dulci și cu oțet balsamic în salate • în cofetărie ca îndulcitor în băuturi, iaurt, mustac și mai ales sirop. în clătite de casă