Faina de tip 650 este făina obținută din grâu dur, are o concentrație de aproximativ 12-14% gluten, fiind potrivită pentru coacerea diferitelor tipuri de aluaturi ce necesită dospire și sunt elastice, precum pâine, pizza sau alte produse de panificație asemănătoare ca textură
Faina de tip 650 este făina obținută din grâu dur, are o concentrație de aproximativ 12-14% gluten, fiind potrivită pentru coacerea diferitelor tipuri de aluaturi ce necesită dospire și sunt elastice, precum pâine, pizza sau alte produse de panificație asemănătoare ca textură
Produsele AgranoLand sunt 100% naturale, fiind folosite doar cerealele din producția proprie, atent selecționate. Făina produsă sub marca AgranoLand, folosind o instalație modernă complet automatizată, este de cea mai înaltă calitate și asigură trasabilitatea unui produs care pleacă din bogăția naturii și ajunge la consumatorul final în cele mai bune condiții, fiind verificat și controlat pentru a avea garanția că este 100% natural, FĂRĂ adaosuri de amelioratori sau afânători.